trening og kurs

dette har vært en hyggelig uke. mandag var det lydighetstrening, tirsdag hadde vi sosial kveld (asker hk) (miljøtrening for voksne damer + martine) hjemme hos meg hvor vi så så på gregg darret handling dvd. og opptak fra div ekvipasjer på Follo. behøring kommentert og diskutert 🙂 alle i asker ag var invitert men vi var
ikke flere enn 10. Onsag var det et minkurs i hoppteknikk med Karine som instr. Det var kjempenyttig og ga meg litt og tenke på. jeg skal definitvt trene mere på dette. Torsdag gikk vi en lang tur over jordet og opp mot Østernvann- jeg i joggesko – hva tenkte jeg på- det er slush snø på jordet ennå!!! så jeg var kliss våt på bena før vi var kommet halvveis. Vi kaster pipeball på jordet og Tigra og Chilli tar helt av det. Det er jo noen steder ganske mye snø- chilli hopper som en kenguru, mens Tigra starter frisk i full fart med hodet lavt noe som resulterte i at hun borret seg vei gjennom sneen – ubetalelig morsomt og se på da – men neste gang hoppet hun og:-) denne helgen er det konk rettet lydighetskurs. teori fredag og praksis lørdag og søndag. i dag har vi brukt tid på tannvisning – her fikk jeg mange nyttige tips om hvordan jeg skal dele opp denne øvelsen. Hun liker jo ikke at fremmede kommer imot og ihvertfall ikke at de skal ta på henne mens hun sitter. Men jeg er sikker på at vi skal klare en god karakter på øvelsen i kongsberg/drammen den 24.

Reklamer

4 Responses to trening og kurs

 1. Ann-Cathrin sier:

  glemte og skrive om lørdagens uoffesielle på stovener -sånn nå er det gjort

 2. Solveig T sier:

  Dette var da en meget aktiv hundeuke som bare ser ut til å fortsette hele helgen 😛 Gleder meg til du skal smitte meg med treningsiveren din! God påske!!!

 3. BeateH sier:

  En fullpakket hundeuke 🙂 Lydighet i Drammen, ikke agility?! 🙂

 4. Ann-Cathrin sier:

  det blir lydighet lørdag og ag søndag

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: